WEDSTRIJD Bouraza Medina Bruxelles - FS Gelko Hasselt  1 - 4  (1-1)

DATUM 04-04-2014  21:15

DOELPUNTEN 12’ R. Dahbi (0-1), 16’ Touil (1-1), 23’ Kaddouri I. (1-2), 26’ Adnane (1-3) en 29’ Bouzambou (1-4).

VERSLAG In een eerste helft om vlug te vergeten scoorden beide ploegen met een afgeweken bal. De tweede helft was een ander verhaal. FS Gelko kwam strijdvaardiger uit de catacomben en nu werd over het ganse terrein druk gezet. Said Bouzambou effende het pad voor de 1-2. De 1-3 was een gevolg van een keurig uitgevoerde aanval. Met nog tien minuten op de chrono rolde Bouzambou de thuisverdediging op en legde de eindcijfers vast. Brussel kan enkel hopen dat Houthalen geen zege meer boekt (tegen Hasselt, in Beringen of Asse-Gooik). Met de verplaatsingen naar Morlanwelz en Châtelineau is Brusselse kans op puntengewin gering. Tussendoor komt Asse-Gooik – ook al kandidaat op de play-offs - nog naar het Palais du Midi. Gelko Hasselt heeft één zege nodig om zeker de play-offs te spelen. Op Houthalen, tegen Charleroi en in Antwerpen kan dat. In de veronderstelling uiteraard dat Lier tegen Beringen, op Châtelineau en tegen Herstal nog 9 op 9 kan pakken. Of dat Malle op Asse-Gooik, tegen Antwerpen en Beringen ook al 9 op 9 behaalt.